JACKALS
MOTORCYCLE CLUB

Harley Davidson Motorcycle Club since 2008

Established in 2008

Aktiviteter

Vi afholder løbende en lang række aktiviteter såsom fester, barhæng, køreturer og lign.
Herunder kan du finde informationer omkring både vores kommende aktiviteter,
og de aktiviteter og arrangementer vi tidligere har afholdt og deltaget i.

Næste arrangement:
Jackals MC 15 års Jubilæum og 3x10 års jubilæum

Lørdag den 2. Juni 2024 afholder vi klubbens 15 års jubilæum, samt 3x10 års jubilæum for hhv. Martin, Iceman og Michael. For at fejre dette, afholder vi åbent hus arrangement, hvor vi fra 10.00 - 22.00 åbner dørene op for de gæster har lyst til at kikke forbi og hilse på og samtidig se vores lokaler og møde klubbens medlemmer.
Vel mødt!
Klik på knappen nedenfor for at se hele invitationen.

Tidligere aktiviter:

Årø Harley Davidson træf
Danmark

Endnu engang samlede vi os under de sydjyske strøg, og sluttede vores sommertur af med et besøg på Harley Davidson Club Danmark, Afdeling Syd's traditionsrige Årø Træf.

Tidligere aktiviter:

2nd. Annual House Party
Danmark

For andet år i træk, kunne vi inviterer til åbnet hus, og igen i år kikkede et hav af gæster forbi for dels at byde sommeren velkommen og dels for igen at hygge sig sammen med alle de vidunderlige mennesker der brugte lørdagen sammen med os. Tak til alle fra nær og fjern!

Tidligere aktiviter:

Harley Davidson Syd Meet
Danmark

Foråret blev ovenpå en laaaang Corona vinter, skudt igang med et besøg fra vores venner i Harley Davidson Club Syd. I den grad et kærkommet syn at se vores parkeringsplads igen fyldt med funklende Harley Davidson motorcykler!

Tidligere aktiviter:

House Warming
Danmark

Endelig kunne vi byde velkommen i vores nye klublokaler, og det skete ved et fantastisk House Warming Party, hvor en lang række klubber og venner tog tid ud af deres travle hverdag og slog et smut forbi Mange tak til alle vores gæster!

Tidligere aktiviter:

Fyn Harley-Ride Tour
Danmark

I Maj måned, var det tid til at lufte motorcyklerne og se om alt stadig var som det skulle være på Fyn. Det blev til et BRAG af en tur, med masser af fede oplevelser!

Tidligere aktiviteter:

Live to Ride, Ride to Live
Norge 2019

Fantastisk tur til de norske fjelde, i gode venners selskab. Det er det her det hele handler om.. Køre MC, møde spændende mennesker, opleve og leve livet, fuldt ud!