JACKALS
MOTORCYCLE CLUB

Harley Davidson Motorcycle Club since 2008

Established in 2008

Om Klubben

Jackals MC er en upolitisk og uafhængig Harley Davidson MC Club, der har eksisteret siden 2008.
Vi er en broget flok, sammensat på kryds og på tværs, men fælles for alle er at
vi elsker klublivet, fester, motorcykler og alt hver der hører med til dette.

Vores foretrukne motorcykelmærke er Harley Davidson og hele kulturen omkring disse fantastiske maskiner,
men vi respekterer alle og er 100% neutrale i motorcykel miljøet. Man vil derfor møde os hos
både høj og lav, i indland og udland, til fester og på vejene.

Jylland, Danmark

Liberty Chapter

Jackals MC Chapter Liberty er hjemmehørende i det jyske, bekvemt beliggende i Hovborg midt mellem Esbjerg og Kolding, tæt ved hovedvej og motorvej.

Vi er i klubben hver torsdag fra klokken 19.00, hvor man er meget velkommen til at kikke forbi til en snak, en god røverhistorie og på den måde starte med at blive en del af vores fællesskab.

Er vejret godt, specielt i køresæsonen, så kik også forbi vores facebook side, for at se om vi er ude at køre en tur eller send os en besked. Vi glæder os til at se dig!

Sjælland, Danmark

Rambler Chapter

Jackals MC Chapter Rambler, er vores "nomade" afdeling for medlemmer på Sjælland uden geografisk tilknytning til et klubhus.

Vores Rambler medlemmer kommer utrolig meget rundt i MC miljøet på Sjælland, ligesom der ofte arrangeres fællesturer og aktiviteter for både klubbens medlemmer og dem der har lyst til at køre med os på tur. Så bare fordi man ikke lige har et klubhus, kan man sagtens være en del af et fedt fælleskab!

Er det noget for dig? Så kontakt os for flere detaljer..

Jylland, Danmark

Syndicate Chapter

Jackals MC Chapter Syndicate, er vores nyeste afdeling, nemlig en jysk "nomade" afdeling for medlemmer underlagt Liberty, men uden tilknytning til klubhuset i Hovborg.

Vores Syndicate medlemmer, der primært hører hjemme i det Sønderjyske, kommer naturligvis også rundt i MC miljøet og besøger klubber, venner og arrangementer i både ind- og udland. Er du interesseret? Så send os en besked..!

 

Jackals Motorcycle Club

100% Harley Davidson
Since 2008

Still going strong!